День знань 2024

2 вересня 2024 року Запорізький гідроколедж  вже 89-й раз зустрічав студентів нового набору.  В 1935 році 28 юнаків і дівчат вперше сіли за парти Дніпровського вечірнього енерготехнікуму.  В 2024 році у ВСП «Запорізький гідроенергетичний фаховий коледж ЗНУ» навчається майже 1000 студентів, з них більше 200 є цьогорічними вступниками.

Студентів нового набору біля центрального входу коледжу зустрічали представники Студентської ради, класні керівники і адміністрація.

Враховуючи реалії військового часу, великих урочистостей не передбачалося, але відбулося коротке знайомство: волонтери зібрали новачків по групам і «передали до рук» класних керівників. Директор коледжу Віктор ЧЕРНЕНКО привітав вступників, а заступник директора з виховної роботи Світлана УСОВА познайомила присутніх з представниками адміністрації і структурних підрозділів коледжу.

Кожна група зробила традиційне фото на згадку біля центрального входу.

Далі  для кожної групи студенти-волонтери організували коротку оглядову екскурсію коледжем, після чого провели в безпечну аудиторію підвального поверху де продовжили спілкування.  Для новачків влаштували вікторину, конкурси та вручили солодкі подарунки. На згадку про цей важливий день студенти кожної групи створили спільний плакат з підписами, побажаннями  та фотографією.

Фото можна переглянути за посиланнями:

1ГМ-24

1ГЕ/ПМ-24

1ТЕ/БЦІс-24

1ВП-24

1ФБС/БЦІг-24

1М-24

2ПТБ-24

Збірна 2-х курсів

Щиро вітаємо нових студентів у нашій дружній родині та бажаємо їм успіхів на новому етапі життя!