Літній випуск 2024

2 липня в коледжі, вперше після початку війни, церемонія вручення дипломів відбулася на сцені актової зали. На жаль, не всі випускник змогли бути присутні на заході. Багато хто знаходиться за кордоном або в інших регіонах України. Є такі, що вже працюють, а є такі, і таких ми особливо шануємо, хто став до лав Збройних Сил України і саме зараз захищає нашу Батьківщину.

Але ми усі були щиро раді кожному і кожній, хто прийшов до рідної Alma Mater, щоб особисто отримати документ про освіту, останній раз в якості студента вийти на сцену, почути добрі слова від своїх викладачів і адміністрації.

Студентська рада підготувала для  випускників веселі завдання і конкурси.

Профспілкова організації і Відділ виховної роботи підготували  пам’ятні подарунки для активістів і тих, хто отримав диплом з відзнакою, а для усіх – солодкі привітання!

П’ятий раз поспіль кращі з кращіх випускників отримали іменні стипендії Василя Терентійовича Трегуба, випускника Запорізького гідроенергетичного технікуму, який багато років працював заступником директора Ладижинської ДРЕС. Цей раз номінантами стали Прядко Юрій – випускник групи 4БЦІг-20 і Бойко Віктор – випускник групи 4ГЕ-20.

З побажаннями досягати професійних висот і пам’ятати про найкращі моменти навчання в коледжі до молоді звернувся директор ВСП ЗГЕФК ЗНУ Віктор ЧЕРНЕНКО.

З гідним завершенням навчання та довгожданим одержанням дипломів про освіту випускників привітав проректор з наукової роботи Запорізького національного університету Геннадій ВАСИЛЬЧУК.

З теплими, зворушливими та часом кумедними спогадами про життя й навчання випускників виступила заступник директора коледжу з виховної роботи Світлана УСОВА.

Дівчатам і хлопцям побажали гідно нести звання випускників Гідроенергетичного коледжу та запросили продовжити навчання на вищих освітніх рівнях у Запорізькому національному університеті.