ВСП ЗГЕФК ЗНУ Новини Складання комплексного іспиту за фахом з “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”: вітаємо з успішним завершенням навчання!

Складання комплексного іспиту за фахом з “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”: вітаємо з успішним завершенням навчання!

Від щирого серця вітаємо випускників денної форми навчання спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з успішним складанням комплексного екзамену за фахом!

Ваші знання та наполеглива праця стали запорукою успішного подолання складних екзаменаційних випробувань з дисциплін:

  • “Інформаційна діяльність підприємства”
  • “Інформаційні системи і технології на підприємстві”
  • “Офісні системи і електронний документообіг”
  • “Основи алгоритмізації та програмування”
  • “Інтернет технології в інформаційній діяльності”

Особливу подяку висловлюємо голові екзаменаційної комісії, провідному економісту ТОВ “Запорізький титано-магнієвий комбінат” Любіну Андрію Миколайовичу, заступнику голови комісії, директору коледжу Черненку Віктору Вячеславовичу, завідувачу відділення Кухтарєвій Аллі Анатоліївні, голові циклової комісії Родзіній Євгенії Костянтинівні та викладачу, секретарю комісії Гулак Оксані Миколаївні за професіоналізм, неупередженість та об’єктивність під час проведення екзаменів.

Бажаємо вам, шановні випускники, успішного застосування здобутих знань та навичок у професійній діяльності, впевненого крокування до нових вершин та вагомих здобутків на ниві обраної вами справи!

Нехай ця знаменна подія стане щасливим стартом у вашому житті, сповненому цікавих звершень та плідних творчих ідей!

З найкращими побажаннями,

Адміністрація та викладацький склад ВСП ЗГЕФК ЗНУ