ВСП ЗГЕФК ЗНУ Новини Складання комплексного іспиту за фахом з “Фінанси, банківська справа та страхування”: вітаємо з успішним завершенням навчання!

Складання комплексного іспиту за фахом з “Фінанси, банківська справа та страхування”: вітаємо з успішним завершенням навчання!

Складання комплексного іспиту за фахом з “Фінанси, банківська справа та страхування”: вітаємо з успішним завершенням навчання!

Шановні випускники-переможці спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування!

З серцем, переповненим гордістю, вітаємо вас з блискучим завершенням навчання та тріумфальним складанням іспиту!

Це не просто знаменна подія, це – справжня перемога, адже ви підкорили вершину знань у сфері, що рухає світом! Завдяки наполегливій праці, невичерпній жадобі знань та сталевій волі ви здобули заповітний диплом, який відкриває двері до захоплюючого світу фінансів, банківської справи та страхування.

Ми щиро пишаємося вашими досягненнями і беззаперечно віримо, що кожен з вас стане зіркою у своїй галузі!

Нехай на вашому шляху сяють:

  • Невичерпна енергія та ентузіазм
  • Гострий розум та аналітичні здібності
  • Сміливість та рішучість у прийнятті викликів
  • Бездоганна професійна етика та відповідальність
  • Відданість справі та прагнення до досконалості

Особливу подяку хочемо висловити:

  • Ждан Вірі Миколаївні, неперевершеному експерту, начальнику відділу роздрібного бізнесу регіонального відділення в м. Запоріжжя департаменту мережі та роздрібних продажів ПАТ Акціонерний Банк «Південний», голові комісії, за її бездоганний професіоналізм, мудрість та об’єктивність в оцінюванні комплексного іспиту.
  • Іванову Сергію Вікторовичу, мудрому наставнику, заступнику директора коледжу з навчально-виробничої роботи, заступнику голови комісії, за його невтомну працю, всебічну підтримку та віру у ваші сили.
  • Кухтарєвій Аллі Анатоліївні, натхненному лідеру, завідувачу відділення, члену комісії, за її самовідданість справі, плідну працю з випускниками та щиру турботу про кожного з вас.
  • Родзіній Євгенії Костянтинівні, досвідченому фахівцю, голові циклової комісії, члену комісії, за її неоціненну допомогу, цінні поради та віру у ваш потенціал.
  • Гулак Оксані Миколаївні, відповідальному педагогу, викладачу, члену комісії, секретарю, за її сумлінне ставлення до роботи, організаторські здібності та щире прагнення допомогти вам розкрити свої крила.

Нехай ця знаменна подія стане лише щасливим трампліном до нових звершень, кар’єрних висот та неймовірних успіхів!

З повагою та щирою вірою у ваш тріумф,

Адміністрація коледжу