ВСП ЗГЕФК ЗНУ Новини Захист дипломних робіт з “Галузеве машинобудування”: успішне завершення навчання!

Захист дипломних робіт з “Галузеве машинобудування”: успішне завершення навчання!

17-18 червня 2024 року у ВСП “Запорізький гідроенергетичний фаховий коледж ЗНУ” відбувся знаменний захід – захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування за освітньо-професійною програмою “Галузеве машинобудування”.

Цьогоріч захист мав особливий формат, адже проходив у змішаному режимі з використанням платформи Google Workspace for Education. Це дозволило об’єднати зусилля студентів, викладачів та представників адміністрації коледжу, незважаючи на географічні обставини.

До участі у засіданні комісій були запрошені:

  • Здобувачі освіти, які з нетерпінням очікували на презентацію своїх дослідницьких проектів;
  • Керівники дипломних робіт: Володимир Кізюн, Микола Куц та Лариса Діброва, які протягом навчання наставляли та підтримували своїх студентів;
  • Представники адміністрації коледжу:
    • Директор Віктор Черненко;
    • Завідувач відділення Людмила Бургман;
  • Володимир Глотов, головний інженер ПП «Проектгідросталь», досвідчений фахівець, який поділився з випускниками цінними порадами та побажаннями.

Атмосфера в аудиторії була урочистою та водночас напруженою. Кожен студент з ентузіазмом презентував свою дипломну роботу, відповідав на запитання комісії та демонстрував ґрунтовні знання та практичні навички, здобуті протягом навчання.

Викладачі ВСП ЗГЕФК ЗНУ з задоволенням відзначили високий рівень підготовки випускників, їхню глибоку обізнаність у фахових питаннях та вміння чітко й лаконічно викладати свої думки.

Щиро вітаємо цьогорічних випускників з успішним завершенням навчання! Їхні дипломи – це не лише підтвердження здобутих знань, а й запорука успішної кар’єри в галузі механічної інженерії.

Бажаємо їм міцних знань, плідної праці, нових звершень та гідних перемог на професійній ниві! Нехай роки, проведені у стінах коледжу, стануть міцним фундаментом для їхніх майбутніх успіхів!

З найкращими побажаннями,

Колектив ВСП ЗГЕФК ЗНУ